Градът

  Пловдив

Социалните в Тракия смениха старите бараки с приветлива сграда

Атанас Мандажиев на 31/07/2012, 12:50
Нова уютна сграда за социалните в Тракия
Снимка: Plovdivweek.com
Нова уютна сграда за социалните в Тракия

 

Центърът за социално подпомагане в район Тракия ще се помещава в нова просторна сграда. До този момент служителите извършваха дейност в неогледните бараки зад блок 10. От днес вече те сменят работното място. Сградата е осигурена от кметството на Тракия.

Досега тук се помещаваха структурите на образованието в района. Те са преместени в новото кметство на Тракия и така къщата зад блок 12 се освободи.

Директорът на социално подпомагане в Пловдив Надя Танева обясни, че в новата сграда ще работят 16 души. Сумата по преместването е едва 2000 лева и е отпусната от държавата. Тя си постави цел всички структури в Пловдив да бъдат поместени в подобни здания. „Служителите трябва да идват с удоволствие на работа, а подобни условия предразполагат към това“, коментира Танева.

Кметът на Тракия Костадин Димитров заяви, че решението не е било взето трудно. Помещението е подходящо за работата на дирекция социално подпомагане и сме радостни, че те се настаняват тук, коментира кметът. В облагородяването на терена дейно участие са взели от ОП „Градини и паркове“ и „Чистота“.
статии от рубриката

Няма въведени коментари към новината

Коментирайте новините

  • Смени картинката
  • http://pic.bg/laptopi/lenovo
  • http://pic.bg/laptopi/asus/laptop-asx54cs
  • http://pic.bg/laptopi/acer/aspire/laptop-lx.rr90c.071-lx.rr90c.071

Къде в Пловдив?Зареждане на календара...Архив