Суматоха

  Шоу

Красавица от сагата за 007 се оказа мъж

PlovdivWeek на 02/02/2012, 12:19

Едно от легендарните момичета на Джеймс Бонд, по които въздишат хиляди мъже се оказа... момче. Става въпрос за актрисата и бивша манекенка Каролин Коси, която има шеметна кариера. През 1981-а тя се снима заедно с Роджър Мур в "Само за твоите очи", където агент 007 се бори с мафията и агенти на ЩАЗИ в Гърция. През същата година се съблича и за "Плейбой". Но това само повишава интереса към нея и 10 години по-късно Коси отново позира за изданието на Хю Хефнър. Освен това тя се снима и за водещи модни списания като "Харпърс базар" и "Вог".

Наскоро обаче станало ясно, че Коси, която днес е на 57 години, не винаги е била дама. Тя, всъщност е роденa като момче - Бари Кенет Коси. През пубертета си обаче осъзнава, че иска да бъде жена и се подлага на операция за смяна на пола в Лондон. Трансформацията става факт на 31 декември 1974 година, когато Коси е на 20 години.

Десетки красавици са имали честта  да станат част от сагата за шпионина на Нейно Величество. Момичетата на Бонд се избират измежду най-красивите и талантливи актриси. Ярък пример е Урсула Андрес, чиято незабравима поява в бански от водите на Карибско море се превърна в класика. Скандалът с Коси обаче вероятно ще направи селекцията спътнички на 007 още по-строга. Разкритията вероятно ще имат негативно отражение и върху „Плейбой” тъй като се оказва, че легендарното списание е отпечатало голи снимки на транссексуален мъж.
статии от рубриката

Няма въведени коментари към новината

Коментирайте новините

  • Смени картинката
  • http://pic.bg/laptopi/lenovo
  • http://pic.bg/laptopi/asus/laptop-asx54cs
  • http://pic.bg/laptopi/acer/aspire/laptop-lx.rr90c.071-lx.rr90c.071

Къде в Пловдив?Зареждане на календара...